Feng Shui Analyse

‘Ontdek de verborgen kracht van je woning’

Feng Shui Analyse
Wil je een huis waar je nieuwe energie van krijgt en helemaal tot rust komt? In twee consulten bij jou thuis, help ik je op een andere manier naar je woning te kijken. Ik maak van tevoren een Feng Shui analyse op basis van de plattegrond van je huis. Tijdens het eerste consult van ongeveer 2 uur bekijken we samen de hele woning en bespreken we de analyse. Verder bespreken we jouw vragen en wensen op persoonlijk gebied en met betrekking tot de woning.

Persoonlijk Feng Shui Advies
Op basis van dit eerste consult maak ik een uitgebreid advies rapport. Dit advies rapport wordt in het vervolg consult van ongeveer een uur, wederom bij jou thuis, besproken. Je krijgt speciaal op jou afgestemde praktische adviezen en oplossingen om de sfeer en harmonie in je huis (terug) te brengen.

Succesvolle woonstijl
Het gaat niet om goed of fout of het volgen van de laatste trends, maar om het ontdekken van een voor jou passende en succesvolle woonstijl. Feng Shui maakt je bewuster van je omgeving, van jezelf en brengt je weer in balans. Je woning wordt niet alleen mooier, het zal ook zeker prettiger aanvoelen.

Met mijn aanpak krijg je:

  • Twee consulten aan huis
  • Een uitgebreide Feng Shui analyse met rapport
  • Advies over de optimale opstelling van je meubels
  • Informatie boekje ‘Wegwijs in Feng Shui’

Voor dit advies betaal je eenmalig €395 voor een woning met maximaal drie slaapkamers. (incl. BTW, excl. reiskosten)

Contact

‘Wij willen je nogmaals bedanken voor je leuke en uitgebreide advies. Jij gaf ons de inspiratie om anders naar ons huis te kijken en de juiste tips om mee aan het werk te kunnen!’`

Herman en Marjon, Utrecht

‘Bedankt voor je fijne advies. Ik ben weer helemaal happy in mijn appartement!’

Susan, Amsterdam