Feng Shui Compleet

‘Maak van je huis je eigen paradijs!’

Feng Shui Advies
Wil je een huis waar je nieuwe energie van krijgt en helemaal tot rust komt? In twee consulten bij jou thuis, help ik je op een andere manier naar je woning te kijken. Ik maak van tevoren een Feng Shui analyse op basis van de plattegrond van je huis. Tijdens het eerste consult van ongeveer 4 uur bekijken we samen de hele woning en bespreken we de analyse. Verder bespreken we jouw vragen en wensen op persoonlijk gebied en met betrekking tot de woning.

Interieur Advies
Op basis van het eerste consult maak ik een uitgebreid advies rapport. Dit advies rapport wordt in het vervolg consult van ongeveer een uur, wederom bij jou thuis, besproken. Je krijgt speciaal op jou afgestemde praktische adviezen en oplossingen om de sfeer en harmonie in je huis (terug) te brengen.

Vind je eigen woonstijl
Het gaat niet om goed of fout of het volgen van de laatste trends, maar om het ontdekken van een voor jou passende en succesvolle woonstijl. Feng Shui maakt je bewuster van je omgeving, van jezelf en brengt je weer in balans. Je woning wordt niet alleen mooier, het zal ook zeker prettiger aanvoelen.

Met mijn aanpak krijg je:

  • Twee consulten aan huis
  • Een uitgebreide Feng Shui analyse met rapport
  • Interieuradvies
  • Woonstyling advies
  • Kleuradvies
  • Groenstyling; voor meer natuur in je woning
  • Informatie boekje ‘Wegwijs in Feng Shui’

Voor dit advies betaal je eenmalig €795 voor een woning met maximaal drie slaapkamers. (incl. BTW, excl. reiskosten)

Contact

‘We wilden meer ruimte en sfeer in onze woonkamer, maar kwamen er niet uit. Mariëlle kwam met het plan om onze kamer anders in te delen en andere kleuren te gebruiken. Hierdoor kregen we een geweldige sfeer. We worden nog steeds heel blij van onze woonkamer en waren hier zelf nooit opgekomen.’

Nico en Magda, Rotterdam