Opruimcoach

‘Less is more…’

Is je huis overvol?
Weet je niet waar je moet beginnen en zoek je hulp bij opruimen? Door een scheiding, kleiner gaan wonen, een samengesteld gezin of moeite met het loslaten van spullen, kan je huis overvol raken. Onbewust kun je je hierdoor onrustig voelen in huis. Ik kan je helpen ontrommelen. Rommel is alles wat je verzamelt en geen waarde toevoegt aan je leven. Niet alleen wat er op de vloer of in de kasten ligt, maar wat tussen jou en het leven dat je graag wilt leiden instaat.

Mijn aanpak
In een kosteloos kennismakingsgesprek bij jou thuis, bespreken we je wensen en de mogelijkheden. Ik maak een plan van aanpak hoe we samen, binnen een realistische tijd, je huis kunnen opruimen en je leefomgeving kunnen verbeteren. Als opruimcoach hou ik rekening met hoe je woont of werkt en welke opruim methode het beste bij jou aansluit.

Vertrouwen
Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Ik werk vertrouwelijk, respectvol en zal nooit spullen zonder jouw toestemming aanraken, verplaatsen of weggooien. Jij neemt de beslissingen en ik help je om meer structuur aan te brengen, zodat je weer ruimte krijgt in huis voor de dingen die er echt toe doen.

Wat kan het je opleveren

  • Structuur, overzicht en ruimte
  • Opberg en opruim tips
  • Bewust kiezen voor wat je echt mooi vindt
  • Vrijheid en rust, thuis en in je hoofd
  • Efficiënter leven

Mijn uurtarief is € 55 euro (exclusief reiskosten)

Contact

‘Mariëlle weet van aanpakken en heeft mij veel tips gegeven hoe ik alles handiger en netter kan opbergen. Alles heeft nu een vaste plek en dat geeft zo veel meer rust. Ik heb zelfs ruimte over’

Kim, Hilversum

‘Als je je omringt met de dingen waar je van houdt, wordt je huis je persoonlijke paradijs’

Marie Kondo