Over mij

‘Let the beauty of what you love be what you do’
– Rumi –

Als Feng Shui professional, interieurstylist en opruimcoach kan ik je helpen om meer inzicht en structuur in je leven te krijgen. Ik ben creatief, praktisch, niet oordelend en recht door zee. Een doener die graag mensen in beweging brengt.

Door mijn diep gewortelde interesse voor architectuur, interieur, kunst en Oosterse filosofie ontdekte ik Feng Shui. Om mij verder te verdiepen in deze mooie filosofie volgde ik de opleiding Feng Shui professional en om de Feng Shui praktisch toe te kunnen passen volgde ik daarna een studie Interieur styling.

In mijn werk beperk ik me niet tot één specifieke stijl maar combineer diverse stijlen om tot een mooi en authentiek geheel te komen. Een stijl die het beste bij jouw persoonlijkheid en woning aansluit en waar je lang plezier van zult hebben.

Ik help je met het vinden van een inspirerende woonomgeving, waar je je thuis voelt en volledig jezelf kunt zijn. Uit ervaring weet ik hoe het voelt als je huis in harmonie is en je tot rust laat komen. Voor mij is Feng Shui inmiddels een lifestyle geworden en ik wil je graag laten kennismaken met deze mooie filosofie. Feng Shui heeft mij veel positiefs gebracht en ik heb zelf het geluk dat ik er mijn werk van heb kunnen maken.

Ik wil mijn kennis en ervaring graag met je delen en gebruiken om jou te voorzien van een goed advies.

– Mariëlle –

Als je het verleden wilt kennen, wilt weten wat jou veroorzaakt heeft, kijk dan naar jezelf in het heden, want dit is het gevolg van het verleden. Als je de toekomst wilt kennen, kijk dan naar jezelf in het heden, want daarin ligt de oorzaak van de toekomst